Sunday, August 7, 2011

AKU DAH MALAS NAK BERBUAL DENGAN KO !!!

aku macam nak rekod balik apa yang aku dah tengking kat ko,lepas tu play kan balik dengan sound lagi tinggi daripada suara aku tengking kat ko tadi biar bagi ko sakit hati sebagaimana ko buat aku sakit hati. seriously aku dah tak kenal dengan ko sekarang. sejak ko dah pindah ke sana, ko dah lain. kalau ko sakit hati dengan orang lain, tak payah lah orang yang tak bersalah ko pun nak layan sama macam dekat orang yang bersalah dekat ko. aku ni bukan patung yang takda perasaan. aku dapat rasa yang ko macam tak puas hati dengan aku. tapi bila aku tanya, "apa masalah ko ngan aku ni?? apa yang ko tak puas hati?? ko bagitau aku ". ko jawab, "memang aku tak puas hati ngan ko ". ko cakap yang ko tak puas hati dengan aku tapi ko tak bagitau sebab apa. itu yang aku naik angin. at least, aku tau apa yang aku dah buat sampai ko layan aku macam ni. aku berbual dengan ko cara baik, takda perasaan sakit hati, ko pulak berbual dengan aku dengan ayat buat aku panas..apa cerita bro! lu lagi buat wa berapi tau. setiap hari kalo lu tak kata wa 'gila' tak sah. lepas tu, cakap belakang bajet wa tak dengar la apa yang lu bual..?? satu hari mesti ko menyakitkan hati aku. ko memang maksudkannya kan..?? aku peduli apa kalo orang kata yang lelaki kalo gurau kasar tapi kalo dah hari-hari ayat lu cam laknat kat wa, sapa tak sakit hati weh!! dah tu never say sorry!! dan hari ni,memang geram aku kat ko dah sampai tahap melampau. aku tengking kat ko. orang keliling tengok tapi ada aku kisah. disebabkan ko aku bad mood berapa minit masa kerja. nasib baik aku tak lepas marah aku kat pelanggan. tak pasal-pasal je aku menangis pasal ni . orang yang tau masalah aku dengan ko cuma 2 orang je. nasib baik dorang tak cerita dekat orang lain. memang aku dah malas nak bual dengan ko. ko bajet aku nak berbual dengan ko lagi ke?? ko suka kan aku tak berbual dengan ko,masam muka dekat ko?? senyum-senyum kat aku bajet aku nak berbaik dengan ko..??sorry lah..two middle finger to you

terima kasih ya sebab sudi baca entri gW ni. jumpa lagi

5 comments:

F A R I Z A said...

SABAR2 UJIAN BULAN PUASA...

amir aizat said...

dilla, knp ni. xciter punn, huhu

dilagW said...

dh cter lah tu..haha

Sesame Street said...

waahhh sape tuu. nak tau nak tau!

dilagW said...

sper? biar identiti drahsiakan..org yang dh xlg penting dlm hidup ak