Tuesday, April 26, 2011

MANA 1 LAGI BAGUS...???

Kalo korg kn..korg nak pilih mner..yg belah KIRI @ KANAN,
bila korg tibe2 je tw 1perkara yang betul2 menguji korg..??

Benda2 mcm ni mmg selalu jadi kt korg kan & skrg ni lak benda2 cm ni nk kene kt ak. Permasalahan dy : kene mengena psal hidup mati hati ak. Bkn gelap ke terang ke tapi berama-rama @ penuh ngan burung gagak!!
Bala ni ( aku aggp bnde ni bala ) dah muncul lately ni tp ak wt dont know jer. Mane tak nyer, ak tw je bala tu, cm 20% rama2 dah kene lastik. Ak wt2 cm xde ap2 berlaku..tp disaat2 ak nk lupakan, huh! bala tu dtg lg.
Kali ni, dah 50% rama2 dah mati. Ak betul2 nk tw, tp kalo ak wt takut nt termakan diri sendiri. 
SooOOo..ap yg ak kene buat skrg ni??

Seek Truth...??
Boley ke..??ha..?hah..?! Tapi aku tak sampai hati beb..
Btul wa cakap lu
tp kalo btul2 ak nk wt, 
cmner ak nk start..? sape jd sumber ak..?? 
Kusut! Pening!

IgNoRE..??
Jadi tunggul kayu , tggu info baru..?? cmtuh..??
kalo ap2 jadi, ak reda..? xnk halang..?
huaaaaaahhhaahahaha (T______T)

Kalo kt matrix dulu ( 1st time wt bende ni & first2 tuh xcye gak ), ap segala assignment yg xsiap ke ap, yg mmg kene submit esok harinya , xpayah nak risau + gelabah sebab benda tuh sume mesti gak siap , mmg hantar gak tp kene lah maki.haha...tp

ap lak ai yg kene-mengenenye dlm kes ni..??

Relationship dy ialah kalo dah takdir kite cmtu , kite wt ap2 pn , bende tu akan tetap jadi . Mcm gak dlm kes assignment yg xsiap2 td tu. Kalo assignment td melambak tak siap,ni dah midnyte dah ni,mata dah ngantuk,badan dah penat,kalo masih gak nk siapkan ngn keadaan yg cmtu,baik lupakan jelah. Lagi bgus, tutup kedai,kemas2, g tido drpd berjaga,siapkan bende alah tu. Last2,tbgn sok pg tw2 tertido kt meja,bende alah td pn xsiap..useless sesangat. Kan?Kann..??HUH!! 

CoNcLuSioN dy..???
Better biar kan jelah. Berdiamkan diri xbermakna kalah cuma xde rezeki. Manalah tw bala tu salah satu jalan yg kene ak tempuh sebelum ak jumpa rezeki ak yg betul2 ak dapat,kan..??
Tu lah gunanyer
THINK POSITIVE!!

Ak harap ak dapat teruskan hidup ak yg normal ni tanpa pikir bende2 melampau sgt..(=___=)''!! 
JUZ CHEER UP,BABE..!!





terima kasih ya sebab sudi baca entri gW ni. jumpa lagi

1 comment:

amir aizat said...

we need to move on dear dila!!