Friday, April 29, 2011

MAMARAZZI OF THE YEAR

Mesti sume orang penah ada experience jadi papa or mamarazzi kan..?
Walaupun keje dy cume snap2 gambar tapi ingat senang ker..?
Macam2 risiko kene hadap.
Kalo aku zaman form5 dulu,ak blaja jadi stalker
& masa kat matrix pulak aku try berjinak2 jadi mamarazzi..superb wow kn..??
Tapi keje2 ni bknnyer sepanjang masa. Topik2 hot & yang aku berminat je aku akan mula beraksi..haha.
Nak diikutkan kat matrix dulu memang berlambak cter2 hot.Kalo aku layan sume cter tu,
memang selalu lah memory card full. Lagipun,keje ni bknnyer dibayar.Takde income pun.
So,aku wat keje ni pun atas dasar suka2 jer..
Korang msti nak taw gambar apalah yang aku snap..kn..??haha

KEMESRAAN SAHABAT

Sekarang ni memang banyak sangat lagu2 yg release tajuk dy pasal kawan2 kan
Lagi2 lagu melayu..Helloo, I pun layan taw lagu2 melayu nih..hih hih
One of them,Sahabat nyanyian Aizat AF..memang sesuai kan..??
Sebabnya,aku memang nak bukak cter pasal dy pn..
Bukan.Bukan.Bukan Aizat AF tu tapi fans dy,ahli club yg sama2 ngn ak 
( xtwlh nama club tu ap. Pelik2 je,nama club sendiri pun tak taw ) , 
my classmate & blogger too . Orang tu ialah
JENG JENG JENG
A.......MIR...... AI....ZA.......T
Haha

Kalo nak taw ,
Sory ea Aizat aku jadi mamarazzi ko selama nih..haha
Bak tagline Shafik “dont worry,its safe” bukannya gambar panazz pun
yang boleh memanaskan mata & hati kepada sesiapa yang menengoknya
tapi tak taw lah kalo ko yang panaz..

Ada lah diantara post2 yg telah dipostkan oleh si dia yang bertajukkan
BFF
How's sweet,kan..??
Gambar mereka je lah..bukan saper2 pown..

Aku start snap pic diorang nih pada 7- 16 Feb 2011 je..






kualiti tak bape nak elok sbb dah zoom yg amatlah melampau..

Lepas 16 Feb 2011 aku dah tak snap pic mereka..
Kenapa..??? Hmm, aku sendiri pun tak taw..
Adakah disebabkan
busy yang melampau? Aku terlupa??Time2 nk exam mid sem..?? Entahlah
Tapi bila dah lamakan,aku baru perasan yang diorang ni dah jarang together..
Aku perasan tu pun agak2 masa study week bulan April 2011.
Tu pun ada orang yang informkan kat aku tapi tak taw krisis apa..

Orang sepatutnya yang boleh taw aku wat keje ni ialah Atie.
Tapi biasa lah, tak sume rahsia boleh selamanya jadi rahsia..
Masa tengah snap tu,ley kantoi..nasib baik je lah bukan tuan punya badan
Gambar lak kengkadang tak sorokkan. Dah lah budak2 ni suka godek hp ak.
Still gak kantoi. Aku save pic tu suma kat folder aku
ngan harapan diorang tak bukak tengok
tapi,hmm..bukak jugak..dah lah tu,Kay yang bukak.
Memang pecah tembelang aku.
Takpe,Kay ok jer..dy tak kisah.Ni pun masa study week.
Kat budak2 yang dah taw awal2 lg tu,memang suruh tutup mulut jelah..

p/s: menggigil tgn masa snap pic diorang.Banyak pic reject

PARTY KEK MADAM HAMIZAR


















Private party lah katakan..Brapa budak jer yang taw..yang join party tu cume 9orang je.
Aku mesti lah ada dalam party tu. Kalo tak,takdenye aku nak story pasal nih.
Mereka yang join: Yoke, Nuar, Qamar, Atie, Jawe, Fami, Kay & Aizat.
Selain daripada makan,kitorang wat aktiviti lain.
Nak taw apa..?? Main
TRUE or DARE..!!
haha
tapi lepas habis makan lah..
Sume yang join tu memang kene..
TRUE: AKU,QAMAR,YOKE,FAMI,KAY,JAWE,AIZAT
DARE: NUAR, ATIE,AIZAT
Ooops!! Kenapa Aizat ada 2-2..??
Tak silap den lah kan, si Aizat ni pilih TRUE tp diorang bagi dy DARE
kesian kan..haha
Untuk info, game ni memang dibuat secara tertutup. Hanya mereka yang terlibat je yang taw..
Giler ker nak hebohkan..??Memang panas jadinyer..
tp TRUE Kay menceritakan krisis mereka tapi still ada lagi rahsia yang dy tak bagitaw.
Its ok..yang kitorang pulak
dengar dengan khusyuknya..
Tapi kes tu tak settle lagi..
tu dululah,tak taw sekarang cmner rasenya dah..
either its already back to normal or not, I hope that u guys are still be a BFF
OKAY...
p/s: Overall, post kali ni mmg berdasarkan Amir Aizat Jamil.
Sory ye,,sesungguhnya ini untuk suka2 je..(^___^)V
terima kasih ya sebab sudi baca entri gW ni. jumpa lagi

10 comments:

amir aizat said...

dila,aku suka sgt entry kau yg ni,terharu laah.hahah

dilagW said...

ea..??ko terharu..??part mner eh..??
cuciter

amir aizat said...

semuanya !

dilagW said...

wow..pasal ko kn..special pnyer..
kalo myza,psl thari,kan2..haha

amir aizat said...

haha mmg ank brnak gossip,saper mak hah?

dilagW said...

tak taw.tak taw

amir aizat said...

takder citer latest ker ?

dilagW said...

u meant that,gossip kew..??

amir aizat said...

boleh laa,hahah

dilagW said...

nergoss je tw