Tuesday, February 1, 2011

!!TENSION!!

Hari ni mmg hari yg tension gler2..satu hari suntuk.
Ni lah list dy:

TENSION1-QUIZ 
Ak skrg ni mmg dah xsuke kuiz. Sume kuiz lah..sume subjek.
Asal ada je kuiz je, ak xdpt skor. Geram gler. Dh lah kiuiz mengejut.
Tak prepare pape,trus jwb kuiz tapi hari ni ak dah meluat..

TENSION2-BLACKOUT
Dah 3hri kt DK xde karen.pahal hah..? BergelapNi yg mentensionkn ak.
Dah lh lecture math,xnmpak ap yg lecture tlis kt whiteboard dpn.
Mkin rabun lah ak!!!

TENSION3-MASAM MUKA
Ak mls lah nk gadoh2 ngn ko.Never say sory kalo dah wt salah. Tau pn tkut
nk tegur ak.Tak pikir dulu.Skrg,bler ak dah bad mood,bru nk sedar,nk ikot ckp ak.
Mmg sjer nk cri pasal...

TENSION4-KENAPA TERJUMPA KO
Plez lh..npe hari2 msti tserempak ngn ko...?? Tak suke btol lah.
Tension ak fikir-ap yg ak nk wt ni..??mcmne nk wt muke..?
muke selamba,myampah,bsalah,gabra,hapy...??? Oh,man..

TENSION AKHIR-COMMENT
Mcm bese,dah antar asgment kne lah ada comment.Itu bermakna kne wt
correction then submit lek. Mlm gak kne send tp tension ni xdelh tension sgt.
Comment yg ok2 je, xmkn dalam.Ak ley terima..

...ak rse ni mungkin tension ak yang ak fikir byk sgt dalam 1hari tp org len
mesti lg byk.
Hmm,,ap yang pastinyer,dalam dunia realiti ni,tension ni xakan habis.
So,depends pada org yg ley kawal ker tak..Ak harap ak xd 'mslh' :(
Pada korg sume...            
                                                                  ...enjoy your life,chill ^^,v


terima kasih ya sebab sudi baca entri gW ni. jumpa lagi

1 comment: